Shopping i Barcelona

shopping-barcelona

 

Når det kommer til shopping i Europa, tænker mange som det første på byer som Paris og Milano. En af de mest interessante og unikke shoppingoplevelser på dette gamle kontinent, findes dog lige i hjertet af Spanien, i Barcelona.

Barcelona huser en ekstraordinær blanding af lokale, mainstream- og mærkevarebutikker, primært beliggende i byens centrum, hvilket skaber en meget kosmopolitisk atmosfære.

Det være sagt, kommer her en liste med nogle af de mest betydende indkøbscentre og butikker i Barcelona.

Diagonal Mar

Adresse: Diagonal Avenue, (Selva de Mar)

Diagonal Mar er et af de sidste nybyggede indkøbscentre i Europa, med mere end 250 butikker, hvor de bedste mærker i verden er repræsenteret. Indkøbscentret råder også over den bedste biograf i Spanien, samt specielt designede områder for børn. Centeret er også landskendt, for at have en lang esplanade med en betagende udsigt over havet.

Centre Comercial Maremagnum

Adresse: Moll Espanya, 5/6

Maremagnum er et anderledes center. Det huser ikke blot mange udsøgte restauranter og adskillige mærkevarebutikker, men har også flere områder med fokus på underholdning. Her finder besøgende et bredt udvalg af butikker, diskoteker, barer samt et helt akvarium. På taget er der oven i købet en minigolfbane.

Barcelona Glories

Adresse: Diagonal Avenue, 208

Barcelona Glories er det største og mest populære indkøbscentercenter i hele byen. Det huser mere end 230 kendte butikker, samt en multibiograf, adskillige barer og restauranter. Centeret har også et stort parkeringsområde, med mere end 3500 parkeringspladser.

Jacardi

Adresse: Rambla de Catalunya, 79

Dette er uden tvivl stedet med det største udvalg af butikker. Stedet tilbyder alt lige fra børnetøj til specieldesignede møbler. Bekvemt for dem som foretrækker at samle deres indkøb på ét sted.

Dom

Adresse: Passeig de Gràcia, 76

Dom er et oplagt sted at finde gaver eller smarte dekorative ting, da Dom specialiserer sig i netop dette. Butikken bugner af mange genstande, som er en blanding af funktionalitet og moderne kunst, hvorfor dette er det oplagte sted at købe en original souvenir.

Coronel Tapiocca

Adresse: Avenue Diagonal, 609-615

Coronel Tapiocca er en traditionel spansk butik der tilbyder unikke produkter med speciale i eventyrrejser. Deres katalog omfatter alt fra almindeligt rejsetøj og –sko, samt bjergbestigningsudstyr og endda safariudstyr. De tilbyder også meget informative bøger om alle mulige rejsedestinationer.