Restauranter i Barcelona

restaurants-barcelona

 

Barcelona tilbyder besøgende en gastronomisk oplevelse som adskiller sig noget fra det, man finder i resten af landet. For det første, er Barcelona nok den mest kosmopolitiske by i Spanien, og indbyggerne spiser generelt senere end sædvanligt. Ligeledes, og endnu mere end i resten af Spanien, har Barcelona en meget rig vinkultur, med pubber og restauranter som tilbyder vine i verdensklasse.

Den mest populære spise i Barcelona er fisk, som findes i et utal af variationer i madretter, der sædvanligvis indeholder olivenolie og hvidløg som hovedindgredienser. Pasta er også meget populært i denne europæiske metropol.

Lad os se nærmere på nogle af de mest karakteristiske restauranter I Barcelona.

La Gavina

Adresse: Pl. Pau Vila 1

Telefon: 93-221-05-95

La Gavina er uden tvivl stedet for par som gerne vil spise en romantisk middag sammen. Restauranten kan prale af at have en af de bedste panoramaudsigter i byen, med udsigt til havet med de forbisejlende både, hvilket passer perfekt til restaurantens fremragende udvalg. La Gavina er stedet at være, hvis man vil nyde middelhavet fuldt ud uden at forlade Barcelona.

Agut

Adresse: Gignas 16

Telefon: 93-315-17-09

Denne 75 år gamle restaurant, beliggende i Barcelonas gotiske kvarter, er kendt af de lokale og kyndige turister for sit varierede udvalg af både catalansk og international mad. Agut har også et stort udvalg af vine, herunder de mest populære mærker i verden.

El Raco de Can Fabes

Adresse: Sant Joan, 6 Sant Celoni

Telefon: 93-867-28-51

Denne restaurant anses af flere spanske madeksperter, for at være en af landets top 3 restauranter. Dette er velfortjent, da den formår at lokke både eksperter og førstegangsbesøgende til med nogle at de lokale og internationale retter i landet. Denne restaurant ligger måske nok et stykke uden for byen (ca. 30 minutters kørsel) men det er turen værd, for dem som sætter pris på en god kulinarisk oplevelse.

Torre d’Altamar

Adresse: Passeig Joan de Borbo 88. Torre Sant Sebastia

Telefon: 34-93-221-00-07

Restauranten Torre d’Altamar er stedet at tage hen, hvis man har den mindste interesse for fisk og skaldyr, eftersom denne restaurant tilbyder både traditionelle og eksotiske retter. Restauranten er også egnet for dem som foretrækker retter med bøf eller filet mignon. Et andet sjovt karakteristika ved restauranten er at den er placeret inde i et svævebanetårn, hvilket giver de besøgende nogle af de mest fantastiske omgivelser i Barcelona.

Shunka

Adresse: Behind Hotel Colon at Sagristans 5, Barri Gotic.

Telefon: 93 412-49-91
For dem som ønsker at prøve noget anderledes, end det som det lokale køkken har at byde på, er Shunka det rette sted at tage hen. Denne japanske restaurant, regnes i Spanien, som en af de bedste i sin klasse. Stedet råder over et utroligt varieret menukort med japansk retter og middelhavsmad, hvilket af nogle, anses for at være meget sundere, end den kost de mere traditionelle restauranter tilbyder.